Alle 4 resultaten

Dubbele weidepoorten

Met een weidepoort van Timbersteel Hekwerken krijgt uw houten omheining / afrastering / kastanje hekwerk een mooie, functionele en betrouwbare afwerking. Dit geldt voor kleine draaipoorten die vaak worden gebruikt, maar ook voor grote weidepoorten die een paar keer per jaar worden geopend. Onze weidepoorten hebben een standaardbreedte van 1 tot 7,20 meter vrije doorgang.

Kenmerkend voor de weidepoorten is het landelijke karakter. De poortvleugels worden met zware scharnieren afgehangen aan de poortpalen. De afmeting van de houten poortpaal wordt bepaald aan de hand van de afmeting en het gewicht van de poortvleugel.

Voor de invulling van de weide poorten zijn er diverse mogelijkheden. Een Cambridge poort wordt veelal toegepast bij een doorsteek omheining en bij een traditionele omheining. Een kastanje houten poort wordt gecombineerd bij een kastanje hekwerk. Een verzinkte stalen poort wordt in allerlei hekwerken gebruikt.

Onderstaand ziet u de mogelijkheden. Staat het door u gewenste type er niet tussen, of heeft u verder vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.