Referenties

Project Amersfoort

Hier hebben wij een zwart spijlenhekwerk (SH-R) met een aantal enkele draaipoorten geplaatst. Door de zwarte kleur ziet het geheel er strak uit.

Project Amsterdam

Op dit nieuwbouw project hebben wij in overleg met de meerdere opdrachtgevers diverse hout beton schuttingen met bijbehorende draaipoorten geplaatst. U ziet hier douglas tuinschermen welke zijn bevestigd tussen grijze diamant betonpalen. Bij een aantal bewoners zijn er half ronde antraciet palen en onderplaten toegepast. Ter afwisseling zijn er in een aantal schuttingen gaasschermen geplaatst.

Project Amsterdam 2

Hier hebben wij een hout beton schutting geplaatst, voorzien van geïmpregneerde tuinschermen. Er is een afbouwscherm geplaatst om een mooie overgang te krijgen van het hoge gedeelte naar het lagere gedeelte. De tuinschermen zijn bevestigd tussen antraciet diamant betonpalen. De geplaatste poorten zijn voorzien van een RVS slot en verstelbare scharnieren.

Project Barendrecht

Hier hebben wij een hout beton schutting geplaatst, voorzien van geïmpregneerde tuinschermen. De tuinschermen zijn bevestigd tussen half ronde antraciet betonpalen.

Project Barneveld

Hier hebben wij een douglas hout beton schuttingen gemonteerd. U ziet hier douglas tuinschermen welke zijn bevestigd tussen half ronde antraciet betonpalen. Ter afwisseling zijn er een aantal gaasschermen geplaatst .

Project Breda

Voor deze klant hebben wij een houten doorsteek omheining aangebracht. Er is hier gekozen voor ronde palen met 3 rechte liggers. Het Noord Europees grenen hout is gecreosoteerd zodat het lang mee gaat. Om leunen / schuren van dieren tegen te gaan is er een stroomdraad geplaatst. In dit project is er ook een rijbak gerealiseerd inclusief een bijpassende dubbele weidepoort. De aangebrachte hoefslagkering zorgt er voor dat het zand zoveel mogelijk in de paardenbak blijft.

Project Budel

In Budel hebben wij een houten doorsteek omheining aangebracht. Er is hier gekozen voor vierkante palen met 2 rechte liggers. Ter verduurzaming van het toegepaste Noord Europees grenen hout is het hout vooraf gecreosoteerd.

Project Dordrecht

Hier hebben wij een hout beton schutting geplaatst, voorzien van dubbelzijdig rotsmotief onderplaten. Tussen de antraciet diamant betonpalen zijn geïmpregneerde tuinschermen gemonteerd. De geplaatste poort is voorzien van een stalen frame, een RVS slot en verstelbare scharnieren.

Project Dronten

Bij deze opdrachtgever in Dronten hebben wij diverse hekwerken geplaatst. Wij hebben tornadogaas bevestigd tegen zwarte stalen staanders. Deze stalen staanders gaan lang mee en hoeven niet na 10 jaar vervangen te worden. Ook is hier zwart harmonicagaas geplaatst met 3 draden erboven. Bijpassende dubbele draaipoorten voorzien dubbelstaafmat (DSM) vulling maken het geheel af.

Project Dronten 2

Voor deze klant hebben wij spijlenhekwerk, dubbelstaafmat hekwerk en schuifpoorten gemonteerd. Van de schuifpoort is een combi schuifpoort gemaakt, zodat een grotere opening afgesloten kan worden. Het spijlenhekwerk met een doorstekende ronde spijl (SH-DR) geeft het geheel een strak karakter. De antraciete kleur zorgt ervoor dat het hekwerk netjes aansluit bij het pand.

Project Elburg

Hier hebben wij een hout beton schutting geplaatst, voorzien van geïmpregneerde tuinschermen. Boven op de schermen zijn piramide afdeklatten geplaatst. De tuinschermen zijn bevestigd tussen antraciet diamant betonpalen.

Project Elst

In Elst hebben wij 2 dubbele draaipoorten gemonteerd, beiden voorzien van een ondergrondse aandrijving. De doorstekende ingelaste spijlen geven de poort een mooie uitstraling wat goed aansluit bij het pand. Het zwarte dubbelstaafmat (DSM) hekwerk zorgt voor een strakke afscheiding van het terrein. Om containers uit het zicht te houden is er PVC privacy band geplaatst in de dubbele draaipoort.

Project Geleen

Hier hebben wij een douglas hout beton schutting geplaatst, voorzien van dubbelzijdig rotsmotief onderplaten. Tussen de antraciet diamant betonpalen zijn douglas tuinschermen gemonteerd.

Project Heerde

Hier hebben wij een douglas hout beton schutting geplaatst, voorzien van dubbelzijdig rotsmotief onderplaten. Tussen de antraciet diamant betonpalen zijn douglas tuinschermen gemonteerd. Naar wens van de opdrachtgever is het eerste scherm niet gemonteerd en is er een piramide afdekkap op de korte betonpaal aangebracht.

Project Huissen

Hier hebben wij een hout beton schutting geplaatst, voorzien van dubbelzijdig rotsmotief onderplaten. Tussen de antraciet diamant betonpalen zijn hardhouten bankirai tuinschermen gemonteerd.

Project Hulshorst

In Hulshorst hebben wij een traditionele houten omheining aangebracht. Er is hier gekozen voor vierkante palen met 3 half ronde liggers. Het Noord Europees grenen hout is gecreosoteerd zodat het lang mee gaat. De bijpassende dubbele Oxford weidepoorten geven het geheel een stijlvolle uitstraling.

Project Jaarsveld

Voor deze klant hebben wij een aantal schuifpoorten en dubbelstaafmat hekwerk gemonteerd. Deze BASIC-STEEL LINE schuifpoorten zijn voorzien van doorstekende ronde spijlen (SH-DR). Voor optimaal gebruikersgemak zijn er schuifpoort motoren op de poorten aangebracht. Met het groene dubbelstaafmat (DSM) hekwerk erbij ziet het geheel er strak afgewerkt uit.

Project Kotterbos

In het Kotterbos hebben wij een paar kilometer tornadogaas afrastering geplaatst. Om het geheel jaren mee te laten gaan heeft de opdrachtgever gekozen voor groene stalen palen. Daarnaast hebben wij hier houten geleide hekwerk gemonteerd.

Project Leeuwarden

Bij het project in Leeuwarden zijn er diverse hekwerken aangebracht. Het zwarte dubbelstaafmat hekwerk (DSM) is toegepast om allerlei dieren bij de bezoekers van het dierenpark weg te houden. Ook zijn hier kastanje hekwerken geplaatst als natuurlijke afscheiding. Om ijsberen bij bezoekers weg te houden is er een speciaal dubbelstaafmat hekwerk (DSM) geplaatst, waarbij aan de bovenzijde ca. 1 meter hekwerk horizontaal naar binnen is aangebracht.

Project Lelystad

Hier hebben wij groen enkel staafmat hekwerk (ESM-3D) in het asfalt aangebracht. Dit om te voorkomen dat mensen eenvoudig de kartbaan op kunnen lopen.

Project Lelystad gaashekwerk

Bij dit nieuwbouw project hebben wij zwart gaashekwerk geleverd en gemonteerd. Het stalen frame is bespannen met harmonicagaas. Om gemakkelijk in de achtertuin te kunnen komen hebben wij een enkele draaipoort geplaatst met gaasmat vulling. Deze poort is voorzien van verstelbare scharnieren en een compleet slot + sleutels, waardoor het geheel op slot gezet kan worden.

Project Lisse

Hier hebben wij een hardhouten dubbele draaipoort geplaatst. Deze poort wordt geopend door een ondergrondse poortaandrijving. Met een handzender is deze poort te openen. Tevens is hier een GSM module systeem geleverd, zodat de klant de poort ook van afstand kan openen.

Project Maarssen

In Maarssen hebben wij een hout beton schutting geplaatst, voorzien van dubbelzijdig rotsmotief onderplaten. Tussen de antraciet diamant betonpalen zijn geïmpregneerde tuinschermen gemonteerd. Ongeveer in het midden van de schutting hebben wij een tuinscherm geplaatst met een grote v-trellis bovenin.

Project Middenbeemster

Voor deze klant in Middenbeemster hebben wij een hout beton schutting geplaatst, voorzien van dubbelzijdig rotsmotief onderplaten. Tussen de antraciet diamant betonpalen zijn hardhouten tuinschermen gemonteerd. Aan de voorkant van de tuin zijn kant en klare hedera panelen tussen hardhouten palen geplaatst.

Project Nieuwe Tonge

Bij deze klant in Nieuwe Tonge hebben wij diverse hekwerken geleverd en gemonteerd. De zwarte draaipoorten en het vaste sierhekwerk zijn op maat gemaakt. Als erfafscheiding hebben wij een gaashekwerk geplaatst, voorzien van zwart harmonicagaas. Daarnaast hebben wij een houten doorsteek omheining aangebracht. Er is hier gekozen voor vierkante palen met 3 rechte liggers. Het Noord Europees grenen hout is gecreosoteerd zodat het lang mee gaat.

Project Nieuwerkerk

In Nieuwerkerk hebben wij een sierhekwerk geleverd en geplaatst. Het zwarte sierhekwerk is voorzien van ingelaste ringen. Op de spijlen zijn ronde bolletjes gelast om het geheel af te maken. Door de blinde verbindingen die zijn toegepast zijn er geen bevestigingsmaterialen zichtbaar.

Project Nunspeet

Bij deze hoekwoning hebben wij een dubbele draaipoort gemonteerd. De poort is voorzien van ondergrondse motoren die de poort laten openen en sluiten. De poort is op maat gemaakt en op de poortpalen zijn groten dennenappels gelast. Deze draaipoort is te openen d.m.v. een handzender.

Project Nunspeet 2

Bij deze opdrachtgever in Nunspeet hebben wij tornadogaas geplaatst. Wij hebben tornadogaas bevestigd tegen ronde gecreosoteerde houten palen. Door het creosoteren gaan de palen langer mee als onbehandeld hout. Een bijpassende dubbele weidepoort maakt het geheel af.

Project Nunspeet 3

Voor deze klant in Nunspeet hebben wij een houten doorsteek omheining aangebracht. Er is hier gekozen voor vierkante palen met 3 rechte liggers. Het Noord Europees grenen hout is bruin geïmpregneerd zodat het hout lang mee gaat.

Project Nunspeet 4

In Nunspeet hebben wij voor deze opdrachtgever een houten doorsteek omheining aangebracht. Er is hier gekozen voor vierkante palen met 3 rechte liggers. De omheining is schuin geplaatst om de ruiter/amazone meer ruimte te geven. Het Noord Europees grenen hout is gecreosoteerd zodat het lang mee gaat. Deze rijbak is gerealiseerd inclusief een bijpassende dubbele weidepoort. De aangebrachte hoefslagkering zorgt er voor dat het zand zoveel mogelijk in de paardenbak blijft.

Project Oosterzee

Voor deze klant in Oosterzee hebben wij een houten doorsteek omheining aangebracht. Er is hier gekozen voor ronde palen met 2 en 3 rechte liggers. Met de omheining met 3 liggers hebben wij o.a. een longeerring gerealiseerd. Het toegepaste Noord Europees grenen hout is gecreosoteerd zodat het lang mee gaat.

Project Purmerend

In Purmerend hebben wij een spijlenhekwerk (SH-R) geleverd en gemonteerd. Daarnaast zijn er bijpassende vrijdragende BASIC-STEEL LINE schuifpoorten geplaatst. Hier is gekozen voor een blauwe poedercoating, zodat het hekwerk goed aansluit bij het bedrijfspand.

Project Putten

Bij deze klant in Putten zijn er 2 sierpoorten geleverd en aangebracht. Daarnaast is hier een zwart gaashekwerk geplaatst. Op de poortpalen zijn dennenappels gelast. De dubbele draaipoort is voorzien van ondergrondse motoren. Op de kleine draaipoort zijn deurkrukken aangebracht die voor kinderen moeilijk zijn om te openen.

Project Renkum

Hier hebben wij een hout beton schutting geplaatst, voorzien van hardhouten tuinschermen. Er is een afbouwscherm geplaatst om een mooie overgang te krijgen van het hoge gedeelte naar het lagere gedeelte. De tuinschermen zijn bevestigd tussen antraciet diamant betonpalen. De geplaatste poorten zijn voorzien van een RVS slot en verstelbare scharnieren. Ter afwisseling zijn er 2 gaasschermen geplaatst.

Project Rheden

In Rheden hebben wij een hout beton schutting geplaatst, voorzien van dubbelzijdig rotsmotief onderplaten. Tussen de antraciet diamant betonpalen zijn geïmpregneerde tuinschermen gemonteerd. Op de tuinschermen zijn piramide afdeklatten gemonteerd. De geplaatste poort is voorzien van een RVS slot en verstelbare scharnieren.

Project Rijsbergen

Hier hebben wij voor onze klant een traditionele houten omheining aangebracht. Er is hier gekozen voor vierkante palen met 2 half ronde liggers. Het Noord Europees grenen hout is gecreosoteerd zodat het lang mee gaat.

Project Tiel

Voor deze klant hebben wij een aantal schuifpoorten en dubbelstaafmat hekwerk gemonteerd. Deze BASIC-STEEL LINE schuifpoorten zijn voorzien van ingelaste ronde spijlen (SH-RP). Voor optimaal gebruikersgemak zijn er schuifpoort motoren op de poorten aangebracht. Met het gitzwarte dubbelstaafmat (DSM) hekwerk erbij ziet het geheel er strak afgewerkt uit.

Project Uddel

In Uddel is er een dubbele sierpoort geleverd en aangebracht. Daarnaast is hier een bijpassend sierhekwerk geplaatst. De dubbele draaipoort is voorzien van ondergrondse motoren. Een bijpassende sierlamp zorgt voor een mooi totaalplaatje.

Project Utrecht

In Utrecht hebben wij een hout beton schutting geplaatst. Tussen de antraciet betonpalen met een half ronde kop zijn geïmpregneerde tuinschermen gemonteerd. De geplaatste poort is voorzien van een RVS slot en verstelbare scharnieren. Ter afwisseling is er een gaasscherm aangebracht.

Project Wezep

Bij deze klant in Wezep hebben wij een groen gaashekwerk geleverd en aangebracht. Het stalen frame is bespannen met harmonicagaas. Wij hebben een enkele draaipoort geplaatst met dubbelstaafmat vulling (DSM). De poort is voorzien van een RVS slot en verstelbare scharnieren.

Project Wezep 2

Voor deze klant hebben wij een aantal schuifpoorten en gaashekwerk gemonteerd. Het gaashekwerk is voorzien van 3 puntdraden. Deze BASIC-STEEL LINE schuifpoorten zijn voorzien van ingelaste ronde spijlen (SH-RP). Voor optimaal gebruikersgemak zijn er schuifpoort motoren op de poorten aangebracht. De poorten kunnen van afstand worden bediend d.m.v. een GSM module systeem.

Project Woerden

Bij dit nieuwbouw project zijn er dubbelstaafmat hekwerken (DSM) geplaatst als erfafscheiding tussen de woningen.

Project Zeewolde

Voor deze klant hebben wij een houten doorsteek omheining aangebracht. Er is hier gekozen voor vierkante palen met 2 rechte liggers. Het Noord Europees grenen hout is gecreosoteerd zodat het lang mee gaat. In dit project is er ook een rijbak gerealiseerd inclusief een bijpassende dubbele weidepoort. De aangebrachte hoefslagkering zorgt er voor dat het zand zoveel mogelijk in de paardenbak blijft. Om leunen / schuren van de paarden tegen te gaan is er gedeeltelijk een stroomdraad geplaatst.

Project Zoelen

Bij het project in Zoelen zijn er diverse hekwerken aangebracht. Hier is o.a. een kastanje hekwerk geplaatst vanwege de natuurlijke uitstraling. Met zwart dubbelstaafmat hekwerk (DSM) is een voetbalkooi gemaakt voor ‘levende tafelvoetbal’. Om de toegang van bezoekers te beheren zijn er enkele draaipoorten aangebracht, voorzien van dubbelstaafmat vulling (DSM). Tevens is een ballenvanger geplaatst met een fijnmazig net zodat er veilig gepaintballd kan worden. Een zwarte dubbele draaipoort zorgt ervoor dat bezoekers niet op het opslag terrein van de opdrachtgever kunnen komen.

Project Zwolle

In Zwolle hebben wij voor deze klant een houten doorsteek omheining aangebracht. Er is hier gekozen voor vierkante palen met 3 rechte liggers. Het Noord Europees grenen hout is gecreosoteerd zodat het lang mee gaat. Deze rijbak is gerealiseerd inclusief een bijpassende enkele weidepoort. Aan de voorzijde hebben wij een dubbele Cambridge weidepoort geplaatst wat zorgt voor een mooi totaalplaatje.