Alle 4 resultaten

Barricade hekwerk

Een barricade hekwerk van Timbersteel Hekwerken is een mooie manier om uw terrein eenvoudig af te schermen tegen ongewenst in- en uitrijden van voertuigen. Deze vorm van terreinbeveiliging, ook wel doorrij beveiliging genoemd, wordt vaak toegepast bij autobedrijven, industrieterreinen en bij parkeervoorzieningen. Doordat de staanders een kleine hart op hart afstand hebben van 150 cm is ongewenst in- en uitrijden niet mogelijk. Tevens wordt ramkraken tot een minimum beperkt. Op of door de staanders wordt een buis bevestigd, wat er voor zorgt dat het geheel er netjes uitziet en de staanders niet verwijderd kunnen worden. Bij in- en uitritten kan een lage barricade schuifpoort toegepast worden, desgewenst voorzien van een elektrische poortaandrijving.

Het barricade hekwerk / doorrij beveiliging is leverbaar in een verzinkte en in een gecoate uitvoering. U kunt bij dit type terreinafbakening kiezen uit een ronde staander of een koker staander.

Onderstaand ziet u de mogelijkheden. Staat het door u gewenste type er niet tussen, of heeft u verder vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.