Showing all 8 results

Dubbelstaafmat hekwerk (DSM Hekwerk)

Het dubbelstaafmat hekwerk, ook wel DSM hekwerk, van TIMBERSTEEL Hekwerken is zeer populair. Het is een gelast rastervakwerk, bestaande uit horizontaal en verticaal aan elkaar gelaste stalen staven. De verticale draden zijn tussen de horizontale draden geklemd en vastgelast. Met dit hekwerk heeft u dus een goed en sterk product om uw terrein af te bakenen. Hieronder vindt u onze dubbelstaafmat hekwerken. Staat het door u gewenste type er niet tussen, of heeft u verder vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Het dubbelstaafmat hekwerk: veilig en veelzijdig

Met een vakkundig gemonteerd dubbelstaafmat hekwerk maakt u het inbrekers een stuk moeilijker. Gezien de kleine afstand tussen de gelaste staven is een dubbelstaafmat hekwerk moeilijk te beklimmen. Bij sportparken/scholen wordt dit hekwerksysteem hierom al veelvuldig toegepast. Daarnaast is een DSM hekwerk ook te gebruiken als begeleiding voor klimplanten. Kortom, het is veelzijdig inzetbaar, voor zowel bij de particuliere woning als bij de beveiliging van uw bedrijfspand.

Verschillende varianten

Bij TIMBERSTEEL vindt u diverse soorten dubbelstaafmat hekwerken. Wilt u een strakke industriële uitstraling? Dan is een verzinkte variant de beste keuze. Wilt u dat het niet opvalt in een bosrijke omgeving? Dan is een groen gecoate versie voor u aan te bevelen. Wilt u het gecoat hebben in dezelfde kleur als uw pand/bedrijfslogo? Ook dat is mogelijk! Wij kunnen uw DSM hekwerk in diverse RAL kleuren laten coaten, zodat functionaliteit en uitstraling goed worden gecombineerd en uw bedrijfspand meer allure krijgt.

Poorten met dubbelstaafmat vulling

Wilt u uw dubbelstaafmat hekwerk compleet maken met een bijpassende poort? Een enkele draaipoort met dubbelstaafmat vulling is een mooie oplossing om kleine doorgangen af te kunnen sluiten. Bij in- en uitritten wordt een dubbele draaipoort met dubbelstaafmat vulling veel toegepast. De sterkste oplossing bij grote doorgangen is een vrijdragende schuifpoort met dubbelstaafmat vulling. Wanneer een poort vaak geopend dient te worden is een elektrische poortaandrijving van TIMBERSTEEL hekwerken een goede keuze.

Een dubbelstaafmat hekwerk kopen

Wilt u een dubbelstaafmat hekwerk kopen bij TIMBERSTEEL? Wij kunnen het DSM hekwerk in 2 kwaliteiten leveren. Variant 1 wordt gemaakt uit horizontale draden van 6 mm en verticale draden van 5 mm (DSM 6-5-6). Variant 2 wordt gemaakt uit horizontale draden van 8 mm en verticale draden van 6 mm (DSM 8-6-8). Wat betreft oppervlakte behandeling bieden wij de keuze uit een verzinkte of uit een gecoate uitvoering. Qua uitstraling heeft u keuze uit een ronde staander of een koker staander. Neem voor meer informatie over een dubbelstaafmat hekwerk gerust contact met ons op via info@timbersteel.nl of 0525-66 1221.