Schuifpoort koopt u bij Timbersteel!

Met een schuifpoort van TIMBERSTEEL Hekwerken krijgt uw doorgang een stijlvolle, functionele en betrouwbare afsluiting. Dit geldt voor schuifpoorten die intensief worden gebruikt. Maar ook voor poorten die een paar keer per jaar worden geopend. Of het nu gaat om een lage, kleine poort of om een grote, hoge poort. TIMBERSTEEL Hekwerken is uw leverancier! Onderstaand ziet u de mogelijkheden. Heeft u al ideeën voor een poort, maar staat het door u gewenste type er niet tussen? Of heeft u verder vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en bespreken met u de mogelijkheden.


TIMBERSTEEL schuifpoorten: zeer gebruiksvriendelijk en veilig

De schuifpoorten van TIMBERSTEEL Hekwerken hebben een zeer gebruiksvriendelijk en veilig karakter. De poorten kunnen namelijk eenvoudig worden geopend door middel van een aluminium deurkruk. De schuifpoort kan op slot worden gezet met behulp van een europrofielcilinder. Deze wordt standaard geleverd met 3 bijpassende sleutels. Daarnaast vindt u bij TIMBERSTEEL poorten die moeilijk te openen zijn voor kinderen. U kunt de kinderen dan ook met een gerust hart laten spelen op bijvoorbeeld uw terrein. Wanneer een poort vaak geopend dient te worden, is een elektrische poortaandrijving van TIMBERSTEEL hekwerk een goede keuze.

Verzinkt of gecoat?

De stalen schuifpoorten zijn leverbaar in een verzinkte of in een gecoate uitvoering. Bij een gecoate uitvoering zijn er talloze mogelijkheden. Hierdoor kan van uw poort een echte blikvanger worden gemaakt. De aluminium schuifpoorten zijn leverbaar in een verzinkte kleur of in een gecoate uitvoering. Weet u al voor welke uitvoering u gaat?

Vrijdragende poort

Onze vrijdragende schuifpoorten hebben een standaardbreedte van 3 tot 12 meter vrije doorgang. Mocht er een bredere doorgang afgesloten moeten worden, dan is een combi- of een rail schuifpoort een betere optie. De vrijdragende poorten hebben een standaardhoogte van 0,60 tot 2,50 meter.

Staal en aluminium: de kenmerken

Het Locinox slot van onze schuifpoorten is voorzien van RVS binnenwerk. Dit zit verankerd in een aluminium behuizing. Het schuivende gedeelte van een stalen poort wordt gemaakt van een gelaste stalen kokerframe. Bij de aluminium schuifpoorten wordt het schuivende gedeelte van de poort voorzien van een onder en bovenbalk. Al de schuifpoorten van TIMBERSTEEL zijn voorzien van de beste artikelen. Dit om ervoor te zorgen dat uw poort maximaal functioneert in alle omstandigheden!

De invulling van deze poorten

Voor de invulling van de schuifpoorten van TIMBERSTEEL Hekwerken zijn diverse mogelijkheden. Een dubbelstaafmat vulling wordt veelal toegepast bij:
  • Enkelstaafmat hekwerk (ESM 3D)
  • Dubbelstaafmat hekwerk(DSM)
  • Voetbalveld/hockeyveld leunhekwerk
  • Gaashekwerk
  • Een spijlenvulling wordt gebruikt bij een spijlenhekwerk (SH).

    Een poort kopen

    Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Of heeft u nog vragen over onze schuifpoorten? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar: 0525 – 66 1221. Ook is het mogelijk om te mailen naar info@timbersteel.nl. Onze professionals zullen hun uiterste best doen om uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.